links cookiebeleid colofon  

 

 de Berlijnse Muur
ontstaan van de tweedelingontstaan van de Muurde Muur in de periode 1961-1989de Val van de Muurde Muur in het hedenfoto'sde stad Berlijn


 


colofon

De website www.berlijnsemuur.info is gemaakt door reisjournalist Dimi3. Het doel van de website is om mensen te informeren over de geschiedenis van de Berlijnse Muur en de rol van de Berlijnse Muur in het hedendaagse Berlijn.
Bij de samenstelling van de historische informatie is zoveel mogelijk research gedaan naar de historische feiten zoals ze op het moment van het maken van deze website bekend waren. Mocht bepaalde informatie achteraf niet (helemaal) juist zijn of een onvolledig beeld geven van de feiten dan ben ik als maker niet aansprakelijk voor eventuele schade die opgelopen zou kunnen worden omdat derden mijn informatie gebruiken als basis voor een werkstuk, lezing of spreekbeurt. De informatie op deze website wordt dan ook helemaal kosteloos en geheel vrijblijvend verstrekt.

copyright

De foto's en teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan om deze materialen te gebruiken op andere websites, digitale media of drukwerk zonder de nadrukkelijke toestemming van de eigenaar.

dankwoord

Speciale dank gaat uit naar Juf Mayke, die als ervaren geschiedenislerares de feiten in mijn verhalen heeft gecontroleerd op waarheid.

contact

Wilt u contact opnemen met Dimi3? Dat kan via e-mail. Het e-mail adres is dimi3.nl at gmail.com